34 thoughts on “Journal 64 – Hovedtrailer

 1. Endlich ist der Trailer da😍😍 Ich bin soo gespannt auf den Film, das Buch war bombastisch und es ist einfach mein Favourit aus der Q-Reihe😍 Ich hab so lange gewartet auf die Verfilmung😍😍😍 Hoffe, der kommt nicht allzu spät bei uns in Deutschland raus😌 CARL, ROSE, ASSAD❤

 2. Så jäkla tagg inför filmen. Älskade alla avdelning Q filmer, tråkigt bara att detta är deras sista film. De har en jäkligt bra kemi.

 3. Kan ikke vente til næste måned med at se den i biografen jeg håber fandme den bliver god mu hvor jeg har læst bogen glæder mig til at se der hvor hun forgifter dem i lejligheden tror den bliver meget uhyggelig Og bedre end de viser den der den ser meget hemmelighedsfuld ud

 4. Hende der 1 03 Kommer jeg nok til at hade elllermest ligesom med lægen Men jeg uddyber ikke hvorfor fordi jeg har læst bogen og ville nødig afsløre alt for meget

 5. Glæder mig ellermest til slutningen hvor det ender med at hende morderen selv endte med at sidde ved bordet som ufortjent

 6. Så den i sidste uge og må indrømme er ikke helt så imponeret af den som jeg havde håbet på synes filmen blev noget rodet og indviklet i forhånden til bogen og synes de tre andre leverede bedre op til bogen end denne her gjorde den her synes jeg var alt for forvirrende og synes der manglede nogle vigtige detaljer i filmen som man ikke fik set og det var jeg lidt skuffet over så det er uden tvivl den dårligste på film men bedste på bog så i kan nok forstå jeg er skuffet over den man fik engang set de mord hun lavede ville gerne have set dem blive forgiftet og falde død om det synes jeg var lidt ærgelig ved den at Man ikke så det så ville nærmest hellere have set mordene end jeg ville have set voldtægten men endelig helst begge dele så det synes jeg var skuffende ved den at man ikke fik set hende slå dem ihjel ligesom med de andre film hvor man fik set hver skurk slå sine ofre ihjel det fik man bare ikke set her så derfor synes jeg den var skuffende

 7. Please America don't do remakes from department Q series, and other Nordisk films like The girl with dragon tattoo because you can't do it! Just still Stephen King's funny tales 😀 Thank you!

 8. Helt klart den mest skuffende af dem allesammen da jeg synes den var ødelagt og det meste ikke havde noget med bogen at gøre

 9. Denne her var dine tvivl den dårligste lavet på film da den var den af dem allesammen der skilifte sig allermest ud af bogen synes den blev rodet og meget indviklet de var slet ikke sådan den var i bogen mumierne blev først fundet til sidst og kommer ikke ud på,sprogø først hun kommer først til Brejning og rækkefølgen gennem det hele er fuldstændig forkert så håber fandme alle filmene bliver lavetnom og især denne her Da jeg synes den blev ødelagt hvorfor læser de ikke bøgerne inden de går gang med at lave dem og hvorfor hjælper jussi Ikke med at lave filmene og Nete er ikke i live i filmen hun er i virkeligheden en af mumierne og da var 5 og ikke i bogen da mangler Tage og Viggo

 10. These two are horrible actors. I've seen the previous 3 movies and they're much worse than your average scandinavian movie. I always started to watch them with high expectations, but they're not good at all.

 11. Hvis ikke du vil læse spoilers – så lad være med at læse hele min kommentar 😜
  På en skala fra 1 til 6 stjerner vil jeg personligt nok give filmen 3,5 stjerner. Det positive: Den visuelle side af filmen. Jeg synes at filmen er meget vellykket rent visuelt og det gælder både filmsekvenserne fra nutiden men også fra fortiden. Det er svært at forklare, hvad jeg mener med det – men det gælder alt lige fra lyssætning til valg af "sceneries". Fanny Bornedal gør det efter min mening også rigtig godt i filmen (jeg forventer at se en masse til hende i fremtiden 🙂 ) og det gør Birthe Neumann også, selv om hun kun er aktivt med i filmen i ganske få minutter – samlet set. På negativsiden må nævnes (igen det er min personlige holdning): Det bliver lidt trivielt, med det sædvanlige twist omkring "venskabet" – eller mangel på samme – mellem Carl og Assad. JA – nu har vi efterhånden fattet, at Carl er en "knudemand", som ikke er meget for at give udtryk for, at han godt kan lide sin "partner". Derudover er skurkerollen med Curt Wad efter min mening lidt for karikeret. Der hvor kæden imidlertid for mig hopper mest af, er når man i filmen laver et plot, hvor de onde – ud over Curt Wad og GItte Charles – også består af en stor sammensværgelse af både politikfolk, læger, advokater og politikere. Scenen i huset, hvor Curt Wad holder en tale til sin "gruppe" er efter min mening nærmest horribel og dybt urealistisk, og det virker usandsynligt i virkeligheden, at man i nutiden ville kunne etablere en sådan sammensværgelse med så bredt et spektrum af mennesker, som ønsker at skabe en befolkning bestående af en form for overmennesker og som er villige til at myrde og begå overgreb på mennesker og se stiltiende til, hvordan det sker. Jeg har ikke læst bogen, og hvis bogen har samme vinkling, så er det selvfølgelig svært i filmen, fuldstændig at lave om på dette.
  Afslutningsvis: Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til filmens vinkling, når man tænker på, at der jo virkelig og reelt HAR eksisteret en "kvindeanstalt" / et pigehjem på Sprogø. Filmen er fiktion, hvad angår de medvirkende personer, men der er jo i virkelighedens verden reelt kvinder, som har haft elendige skæbner på hjemmet. Det er ikke en gang sket i det skjulte men i mange år med det offentliges viden og billigelse.
  Det skal bestemt ikke lyde, som om jeg er dybt negativ over for filmen, og den er bestemt værd at se, men den kommer i min optik altså ikke helt op på 6 ud af 6 stjerner.

 12. Loved this thriller and can't wait to consumer more from Dept Q! I watched this during the Lost Weekend XI film festival this past weekend!

 13. Synes Nete var en af de værste mordere i Afdelling Q serien men i filmen er hele konceptet bare en joke Nete var meget mere omdskabfuld og forsyndt i bogen end hun var i filmen hun tog jo hævn selvfølgelig men hun fuldførte ikke sin hævn ordentligt Hun Dræbte Rita Philip,Tage (hendes fætter) Og Viggo en af hendes gamle kærester dem forgiftede hun men Gitte Charles slog hende ihjel med en hammer som Nete ville bruge imod hende men mislykkedes så hun skule selv være mumie rundt om bordet sammen med de andre, og inden Gitte Charles skålede hun til sine 4 ofre og sagde skål mine herskaber så filmen var sgu egentlig en skuffelse den skulle laves om efter min mening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *