Splinterpolitiek – Zondag met Lubach (S05)

Splinterpolitiek – Zondag met Lubach (S05)


100 thoughts on “Splinterpolitiek – Zondag met Lubach (S05)

 1. als je football dailey kent ga dan naar 13:58 volgens mij zie je dan links Joe Tomlinson. waarschijnlijk is dat hem niet maar hij lijkt er fucking veel op.

 2. Groeten uit 2019, jouw ‘FvD’ heeft gewonnen met 13 zetels in een klap. Grootste partij in eerste kamer

 3. Probleem met de huidige democratie is dat we in het zelfde vaar water zitten als een eeuw geleden. We zijn op ram koers van een mega depressie. De huidige beurs wordt opgepompt door belansting contructies die mega bedrijven en super rijken bevoordeeld. Er worden continue stock buy back gedaan om de aandelen prijzen op te pompen voor de CEO aangezien zij in aandelen worden uit betaald. Er zal niks veranderen, wat je alleen ziet dat er een mega verschuiving naar links en naar rechts is. Er is geen midden meer, links wil controle op mega bedrijven en superrijken krijgen, rechts wil immigranten en eruit en roept om een super vaag de nederlandse cultuur en sovereiniteit, maar nodigt ondertussen andere landen uit om hun te steunen met geld. Al met al, gelul om het leven, politici leven tegenwoordig om de macht, om vriendjes in goede posities te plaatsen en zelf verrijking door middel van lobby of gewoon corruptie. Er komt een moment dat niemand het meer pikt en dat zijn de rapen goed gaar. Het is prachtig dat de banken gered zijn in 2008, maar het enige wat dat voor mekaar heeft gekregen is dat de superrijken en mega bedrijven er baat bij hebben gehad. De gemiddeld burger die voor 2008 heeft betaald heeft niks gekregen. En dan vinden de huidige politieke partijen vreemd dat mensen onttevreden zijn.

 4. en misschien hoefte je thierry niet die tip geven….. hij heeft een meerderheid in de provinciale verkiezingen….. het is echt een ramp! mensen stem weer op groenlinks ofzo! of pvdd!

 5. Verdraaien van cijfers is niet het zelfde als de balk gewoon wat groter maken dan verhouding want de daadwerkelijke cijfers staan er gewoon naast

 6. Holland is totaal tot de afgrond door links. We lijken wel een derde wereld land. De gaskraan in Groningen wordt zelfs dicht gedraaid door links! Ratten, linkse ratten! Er gaat niets boven Holland, Leve baudet!

 7. Arjen hoe verklaar je het succes van het FvD? Belachelijk maken kan iedereen, maar goede argumenten zijn zeldzaam.

 8. Succesvolle versplintering is het gevolg van democratie waar juist grote partijen zeer specifieke onderwerpen laten liggen, bijvoorbeeld omdat die buiten de boot zijn gevallen bij het compromissen sluiten.
  Zijn deze onderwerpen groot genoeg qua achterban, zal daar mogelijkheid komen een partij voor op te richten.
  FvD is gebleken geen splinterpartij te zijn, mijns inziens komt dat omdat ze meer dan 1 punt hebben met een grote achterban. Ik verwacht zelfs dat ze nog verder gaan groeien. Succesvolle versplintering is in feite dus een gevolg van "niet luisteren" naar een grote groep mensen.

 9. Gaat het betekenen dat Lulbach nog steeds op de Televee is ?? The horror.
  Weet ik ook meteen weer waarom ik al jaren niet naar een Nationale Propaganda Organisatie kijk.
  Om dit soort nageboortes/product inteelt dus mede.

 10. Je moet niet alles zo letterlijk of serieus nemen Thierry meent niet elk woord wat tie zegt. 
  Hij weet dat dit je triggert en media-aandacht krijgt. Net als trump. Goed bezig! Julie praten. Praten = aandacht & zetels.

 11. Ach ja Arjen is nog altijd beter als baudet in bed. Mensen die Arjen Lubach Live hebben gezien snappen hem.

 12. laten we eerlijk zijn, de reden dat lubach toen niet de politiek in wilde was dat hij heel goed wist dat hij ten minste een zetel zou halen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *