Workshop No Bullshit Business Blogging – Impressie

Workshop No Bullshit Business Blogging – Impressie


Ik ben ontzettend blij dat jullie er allemaal zijn op deze goede vrijdag. Ja, es even kijken. Het is toch gaaf. Het is eigenlijk gelijk al de kracht van bloggen, denk ik… Dat we hier met z’n allen zitten. Ik ben getriggerd. Ik vind het een inspirerende workshop. Het stroomt lekker. Ik vind jou leuk om naar te luisteren en te kijken en om mee te gaan in jouw… …ontdekkingsreis van de afgelopen tijd. Ieder mens wil graag zo’n ontdekkingsreis maken… …en wil graag succesvol zijn. Dus dat… Je neemt ons wel mee op die manier. Dus dat is heel leuk. Een hoge prijs had mij kunnen weerhouden, want heel veel content is natuurlijk gratis op internet te vinden. Ik ben ook ingeschreven op jouw nieuwsbrief en die vind ik altijd zeer waardevol. En dit leek me een mooie gelegenheid om jou in persoon te ontmoeten. En gewoon eens een workshop te volgen en ook eens te kijken hoe je dat doet en wat je te vertellen hebt… …en volgens welke principes je werkt. Nou, m’n twijfels waren “is het wel echt wat voor mij?”. “Kan ik er wat mee? ” Want ik zit zelf ook in het communicatievak. Dus ik dacht van misschien weet ik al heel veel… …en wat levert het me op? Dat was eigenlijk m’n twijfel: “Wat gaat het me opleveren?” Krijg ik echt nieuwe tips en nieuwe ideeën en inspiratie? Hoe ik dacht over bloggen kwam ook wel naar voren in de dingen die ik heb gehoord. Ik dacht wel dat het kwa informatie zeer nuttig zou zijn om het allemaal een keertje zwart op wit… …effetjes weer te horen en te zien en daar ook daadwerkelijk wat mee te doen. Ik ben heel blij dat ik ben gekomen, omdat ik er een paar dingen echt uit heb gehaald waar ik niet eens… …aan had gedacht. Dingen als discipline en echt goed nadenken over wat je wilt, dat begrijp ik wel… …maar inderdaad heel erg gestructureerd nadenken over content en wat je gaat doen en hoe je dat gaat doen… …helpt mij toch weer om aan het bloggen te zetten. Dus tot nu toe ben ik tevreden. Ik denk dat het heel goed is om even je geheugen op te frissen. Ik lees natuurlijk ook jouw blogs. En dan denk ik “Oja, weet je, dat is hartstikke goed.” Dat moet ik eens gebruiken of… het zijn maar van die kleine weet je… heel veel dingen weet je wel, maar… …gewoon effe, effe weer erbij. Kom op! En, ja,… Ga ervoor. Ik zit hier nu, maar ik had eigenlijk wel een aantal mensen mee kunnen nemen… …dus dat heb ik ze net ook even gemaild voordat we begonnen en ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen. Zeker de moeite waard, ja. Ik vind het heel goed gedaan. Het wordt goed gebracht. Helder. Ja. Dit is namelijk heel goed voor startende ondernemers die niet uit zichzelf heel erg communicatief zijn… …en dus om hen te helpen met … het is precies je doelgroep ook… dus ik kan me heel goed voorstellen… dat zo’n workshop, dat je die bij ons in Abcoude zou komen geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *